Money Breakthrough Method

VET DU AT DIN HOLDNING TIL PENGER PÅVIRKER DINE RESULTATER BÅDE PROFESJONELT OG PRIVAT?

Har du de resultatene du ønsker i livet ditt eller virksomheten din? Hvordan er din holdning til penger?

Hvis ikke, så er det store muligheter for at det finnes hindringer som kan ha og gjøre med penger, og hvis du får fjernet disse, kan det bli mye lettere å øke inntekten din!

“Måten vi håndterer penger på, har mye med vår selvverdi å gjøre. Finansiell trygghet er viktig for å skape og bygge selvtilliten din, og å mestre ditt forhold til penger, er ett av de første skrittene. Vi har alle våre historier når det gjelder vår holdning til penger, som vi vokser opp med eller “arver”, og det er med på å skape holdningen vår til penger idag.”

VISSTE DU AT MÅTEN DU HÅNDTERER PENGER PÅ, HAR MYE MED SELVTILLIT Å GJØRE?

Dette er noe for deg, hvis:

1. Du er interessert i å lære mer om sammenhengen mellom penger og deg selv, dine føleleser og handlinger.
2. Hvis du vil ha et nytt forhold til penger som er sterkere enn tidligere
3. Hvis du har gjeld som du føler deg bundet av, og vil ut av det
4. Du ønsker å forstå hvordan penger er knyttet til hverdagen din

Dette vil hjelpe deg å bli mer bevisst din holdning til penger

Hvordan din timelønn er knyttet til selvtillit og hvorfor du er underbetalt

Det er ingen garanti at du får et gjennombrudd når det gjelder penger, men de fleste får et helt nytt syn på penger i forhold til tidligere, og føler seg mye friere i sin tenkning, sine følelser og deres atferd knyttet til penger selge deg selv billige eller jobbe gratis og hva du kan gjøre med det! Du lærer å stoppe bevisstløs self-sabotasje, og blitt mye friere og klarere.

Hvor mye penger du gir bort GRATIS til du ikke står i full kraft rundt penger, hvordan det påvirker deg og hva du kan gå om det, og hvordan vi kan endre den til å bli en styrke i våre liv, og ikke en byrde.

Er du …

* Lei av pengebekymringer og å føle at du sitter fast i et “inntektstak” som du bare ikke synes å komme forbi?
* Føler du deg frustrert eller engstelig når du ser på bankkontoen din?
* Klar til å håndtere tema rundt penger, og spørsmål om skyldfølelse, skam, det å være “underbetalt”, gjeld og annet – en gang for alle?

FORSTÅ DIN HOLDNING TIL PENGER
Nå kan jeg tilby deg, som en av de første, til å få kunnskap om hva dette med holdningen til penger handler om. Nysgjerrig?

Jeg kan si at så langt har programmet forandret meg til å bli en enda mer ansvarlig person og gründer. Jeg har alltid vært ansvarlig når det gjelder økonomien min, men nå har jeg har forstått mye mer om de bakenforliggende årsakene når det gjelder min holdning til penger, og hvem og hva som har påvirket meg i mine finansielle valg. I løpet av de siste
månedene, har jeg jobbet med mitt eget forhold til penger, og jeg har opplevd mine egne gjennombrudd, og interessante ting har skjedd. Jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg “saboterte” min evne til å oppnå penger og suksess.

Vi har alle våre historier når det gjelder vår holdning til penger, som vi vokser opp med eller arver. Når jeg ser tilbake, har jeg ubevisst lagt begrensninger på hvor mye jeg kunne tjene og hva jeg kunne oppnå på det personlige plan. Og, jeg visste ikke at jeg gjorde det!

Jeg har jobbet med å luke ut ting som ikke lenger er nødvendig i livet mitt, og mest av alt, jeg er ikke lenger passiv eller reaktiv når det gjelder penger – men har en større bevissthet på det som skjer og alt som har med penger å gjøre. Å føle det og handle deretter, har gitt meg større frihet i mitt forhold til penger.

I løpet av denne konsultasjonen. kommer vi til å finne ut hvordan du gir bort din egen “styrke” når det gjelder penger, og hva du kan gjøre med det. Kan gjøres på telefonen. Du vil få bevisstgjøring på hva det er som stopper deg, og hvilke muligheter som finnes for å kunne endre på dette! Denne prisen gjelder KUN hvis du bestiller FØR den 31.12.2010, men du har anledning å foreta coachingen i løpet av januar måned. Fra 1.1.2011 vil prisen stige til det tredoble!!

lØnsker du å være å få en konsultasjon? Send en mail til abo@totalimage.no,  og merk den med MBM, så tar jeg kontakt med deg igjen for nærmere avtale.

Jeg ser frem til å hjelpe deg til å øke forståelsen din i forhold til din holdning til penger!

Hvis du vil opprette nye, forsterkende vaner, som på en forunderlig måte forvandler ditt forhold til penger, starte en ny bedrift, styrke din eksisterende virksomhet, beholde mer av det du tjener, tjene mer i din karriere, få bedre selvtillit eller forbedre dine relasjoner til dine kjære, så er denne Money Breakthrough Metoden et program for deg!

MERK: Dette handler ikke om å gi økonomisk rådgivning til enkeltindivider, men om hvordan du kan håndtere pengene dine bedre, og der igjen din selvverdi og selvtillit. Trenger du økonomisk rådgivning om din gjeld eller bedrift, så vil jeg oppfordre deg til å kontakte banken din.

This entry was posted in Suksess. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>