Foredrag/miniworkshop: 3 trinn for å oppnå din salgssuksess – Øk din gjennomslagskraft for bedre resultater og mer fremgang

Fagfolk som vet hvordan de skal selge, tjener mer penger!

Hvis du ikke er engasjert nok til å selge dine tjenester eller produkter (eller har utfordringer rundt dette og synes det er ubehagelig å “selge deg selv”), er det vanskelig å lykkes i din virksomhet eller karriere. VIP

Alt salg starter med DEG! Å lære å selge deg selv først, vil ikke bare endre hva som skjer med inntekten din, det vil også endre virksomhet din og måten kundene oppfatter deg på. Fordelene av å vite hvordan å selge effektivt (og autentisk) er grunnlaget for å bygge en vellykket virksomhet og oppnå de resultatene du ønsker.

De som har utviklet sine salgsferdigheter, lykkes bedre i virksomheten eller i livet. Du kan lykkes i salg ved å trekke på dine naturlige styrker og medfødte gaver.

Å selge tjenester eller produkter er blitt vanskeligere i dag. Konkurransen er mer intens enn noen gang. Det er mange muligheter å velge imellom, og kundene har mindre tid, mindre penger, og kortere oppmerksomhetsspenn enn noen gang før. Det er vanskeligere å få foten innenfor, og enda vanskeligere å få budskapet ditt til å feste seg i kundenes sinn. Du har ikke råd til ikke å vite hvordan du skal selge!

Hvis du vil ha suksess, må du ta noen sjanser. Å selge deg selv eller virksomheten din, er en av disse risikoene. Suksess er tilgjengelig like utenfor din komfortsone. Suksess er også en telefonsamtale eller e-post unna. Ta grep for å få nye resultater!

Har du noen gang lurt på hva som er kunsten rundt det å få kunden til å velge dine tjenester eller produkter? Eller hvordan kommunisere og selge til forskjellige personlighetstypene? Og hvorfor er det slik at noen tilnærminger i salg fungerer mot enkelte kunder, men mislykkes med andre? Hva motiverer de forskjellige kundetypene til å si “ja” til deg og det du tilbyr?

Hand Shake - AgreementDet ligger mye kunnskap bak det å avslutte salg, overvinne innvendinger og bygge livslange relasjoner med mennesker.

Bli med på foredraget/miniworkshopen den 26. januar, og lær mer om hvordan unngå å miste potensielle salg!

Passer for alle som driver med markedsføring, formidling, holder foredrag, har kunder eller jobber med salg av tjenester & produkter, og som ønsker å bedre utnytte sitt eget potensiale! (Det blir inspirerende læring som kan brukes i flere sammenhenger enn salg!)

• Personlighetsbasert salg – hvordan lese og tilpasse seg andres stiler
• Hvordan det å lese kunden effektivt kan bedre dine salgsresultater
• Endre din salgskommunikasjon for bedre resultater

Få ny læring, motivasjon og bedre resultater i 2015! Kun kr 400,-. Meld deg på HER

This entry was posted in Suksess. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>