Suksess Coaching

Som Personlig Branding og Suksess konsulent hjelper jeg kvinnelige selvstendig næringsdrivende og små virksomheter å utvikle strategier for å få flere kunder, bli mer synlige og tjene mer penger.

Trenger du hjelp til å utvikle din virksomhet? Det er mennesker der ute i verden, som trenger det du har å tilby. Du har noe å dele med andre, og innerst inne vet du det også. Og virksomheten din er det som vil hjelpe det med dette, hvis du bare kunne kommet igang og fått den til å fortsette å vokse!

Ett av de viktigste tiltakene du kan gjøre som selvstendig næringsdrivende, er å investere i din egen personlige og forretningsmessige utvikling. INGENTING vil forkorte læringskurven raskere, enn å arbeide med en mentor/coach “som har vært der, gjort det”. Hvordan vet du om et av Total Kommunikasjon’s Suksess Coaching programmer passer for deg?

Har du absolutt klarhet i hva som er din spesialitet, og klarer du å tydelig artikulere hva det er?
• Er du lei av å føle deg forvirret og frustrert fordi du fortsatt ikke tiltrekker deg de kundene du føler du kan hjelpe, og aner ikke hvor du skal begynne?
• Skulle du ønske at noen ville “løfte sløret” for deg og vise deg den nøyaktige fremgangsmåten du må ha for å utvide virksomheten din?

Din beste investering er i DEG SELV!

Total Kommunikasjon ønsker å hjelpe deg å komme igang med din business eller ta deg til ditt nest nivå, hjelpe deg å se dine styrker og talenter, og bygge videre på dem. Du får løpende støtte og inspirasjon i våre programmer, som strekker seg fra individuelle en-til-en coaching samtaler, til kurs og workshops for grupper og bedrifter.

Anne Berits virksomhet fokuserer på kvinner, å oppdage og bruke sitt potensiale, muliggjøre suksess og utvikle en “personlig merkevare”. Hennes lidenskap og evne til å gjøre nettopp det, er bemerkelsesverdig! Hun er innsiktsfull, engasjert og veldig kreativ, samtidig som hun identifiserer ferdigheter som kreves for å skape suksess i næringslivet.

En skikkelig inspirasjon for meg, jeg anbefaler deg å ta kontakt med Anne Berit hvis du også ønsker å bli virkelig inspirert!

Sara Gottgens, Karriere Coach
Skottland, Storbritannia

Total Kommunikasjon Suksess Coaching ønsker å hjelpe deg å lykkes i din virksomhet, ved å overkomme hindringer som står i veien for din suksess, og styrke din selvtillit til å oppnå det du ønsker i livet ditt.

Mine programmer vil hjelpe deg til:

 • Å identifisere hva som er viktigst for deg
 • Å finne dine verdier og talenter og integrere dem i din virksomhet
 • Å oppnå mer bevissthet, kompetanse og selvtillit på alle områder i livet ditt
 • Å styrke din….

Jeg kan hjelpe deg å konkretisere og overvinne begrensende tankemønstre og “selvsaboterende” atferd som forhindrer deg å oppnå suksess, tiltrekke deg dine ideelle kunder, lære å verdsette deg selv, og finne motet og selvtilliten til å videreutvikle ditt potensiale.

Med min veiledning har profesjonelle kvinner oppdaget sin verdi og funnet sin måte å kommunisere denne verdien videre til andre. Selvstendig næringsdrivende, coacher, konsulenter, terapeuter har lært å føle seg komfortabel med å markedsføre seg selv, ta seg nok betalt for sine tjenester og videreutviklet sin karriere og business.

Jeg tror at vi allerede har svarene i oss, og evnen til å gjøre ting på vår egen måte. Jeg trekker veksler på den erfaring og kunnskap jeg har fått ved å jobbe for meg selv som selvstendig næringsdrivende i 25 år, samt min coaching ekspertise, for å hjelpe deg å se din verdi og eliminere dine begrensende holdninger. Målet mitt er å hjelpe deg å føle deg vellykket, styrke din selvtillit og oppnå den suksessen du ønsker!”

Jo mer du forstår om deg selv, jo bedre avgjørelser tar du og desto mer effektivt vil du bli i stand til å bestemme hva du ønsker å formidle, hvordan nå markedet ditt og oppnå det du ønsker. Dette er informasjon som kan hjelpe deg med å forstå deg selv bedre, forstå hvordan dine kunder tenker, og håndtere dem på en best mulig måte.

Vi bruker bl.a. en metode som gjør at man lærer mer om seg selv og andre, som gir økt vekst og bedret kommunikasjon. Forbedret kommunikasjon skaper raskere vekst og resultater.

Jeg har lenge hatt en vag idé om at jeg ønsket å tilby noe som lå i skjæringspunktet mellom coaching og økonomi. At jeg ville hjelpe mennesker å rydde opp i sitt forhold til penger, både på et følelsesmessig, men også på et praktisk og konkret nivå. Jeg rotet rundt… For å finne konseptet, ordene for å beskrive hva jeg kunne tilby, lage min egen hjemmeside (som var veldig vanskelig når jeg ikke helt visste helt hva jeg skulle tilby), og generelt bare vite hvordan jeg skulle bevege meg fremover med min business.

Gjennom å jobbe med Anne Berit fikk jeg mer og mer struktur på det jeg ville gjøre. Jeg fant ut HVA jeg ville tilby, og til HVEM. Det at Anne Berit pushet meg sånn i forhold til hvem som var min målgruppe gjorde en enorm forskjell! Jeg strittet lenge i mot, for jeg ville jo ikke ekskuldere noen fra min kundegruppe! Men når jeg endelig begynte å definere hvilken spesifikk målgruppe jeg ønsket å jobbe med, så klarte jeg endelig å henvende meg mot de jeg ønsket å treffe. Jeg fikk utarbeidet konseptet jeg ønsket å tilby, jeg fikk hjemmesiden på plass(!) og jeg klarte etterhvert å kommunisere til folk hva det var jeg egentlig kunne tilby. Det har utgjort en enorm forskjell for meg! Og jeg anbefaler Anne Berit på det varmeste!

Monica, Oslo
ØkonomiCoach

www.okonomicoachen.no

INSIGHTS PROGRAMMER

Insights 8 personlighetstyper

 • Hvordan kan du som individ forstå deg selv bedre?
 • Hvordan kan du øke din påvirkningskraft i din kommunikasjon?
 • Hvordan kan du forstå hvordan din adferd oppfattes av andre?
 • Hvordan øke din påvirkningskraft i din kommunikasjon?
 • Ønsker du å kunne kommunisere bedre med kundene dine?

Hvorfor er det slik at vi opppfatter verden så forskjellig, og hvilke konsekvenser får dette for ditt samspill med andre mennesker? Har du tenkt på hvorfor du finner tonene med noen mennesker, og strever med å samarbeide med andre? Å forstå deg selv, hjelper deg å forstå din påvirkning på andre, og gjør det enklere for deg å tilpasse deg, og ha en bedre kommunikasjon med dine omgivelser.

Insights workshop  baserer seg på Jungs’ filosifi om at all forandring begynner innenifra, og danner grunnlaget for persontypebestemmelser. Å forstå andre, tilpasse seg andre og deres måte å være på, er utrolig viktig for en best mulig kommunikasjon. Du lærer om deg selv og andre, det bedrer effektiviteten både på individ, team og organisasjonsnivå. Bli oppmerksom på hvordan du kan forbedre ditt forhold til andre mennesker, ved å forstå deg selv og andre bedre!


INSIGHTS DISCOVERY
®PERSONPROFIL

Insights Discovery®Profil anvendes av ledende virkshometer over hele verden, til å utvikle menneskers fulle potensiale, og er et verktøy for personlig utvikling, som hjelper deg å bedre forstå din måte å arbeide på. Den er et verktøy for personlig utvikling, og hjelper deg å forstå din påvirkning på andre og gjør det enklere å tilpasse seg og oppnå en bedre kommunikasjon. Insights Discovery®Profil er tilgjengelig i 30 land, på mer enn 25 språk og er et kvalitetsprodukt blant personprofiler. Den er forskningsbasert, og vil bl.a. gi deg:

*  Et springbrett til personlig utvikling
*  Konkrete råd til hvodan du kan optimere dine profesjonelle prestasjoner
*  Innsikt i din personlige måte å kommunisere på og ditt utviklingspotensiale
*  Bevisstgjøre deg på dine talenter og styrker, og tydeliggjøre deg på din personlige merkevare.

Å forstå deg selv, hjelper deg til å forstå din påvirkning på andre, og gjør det enklere å tilpasse seg og ha en bedre kommunikasjon. Kunnskapen gjør at du forsterker dine forhold og forbedre effektiviteten, både personlig og profesjonelt. Du får bl.a. svar på viktige spørsmål som er avgjørende for din karriere:

*  Dine styrker og talenter
*  Dine mål
*  Hva motiverer deg
*  Hvilke faktorer er avgjørende for deg i jobbsituasjoner

Å ha denne informasjonen vil hjelpe deg å synliggjøre den virkelige, ekte deg, og bevisstgjøre deg på å være deg selv i din virksomhet. Vi vil bruke Insights Discovery®Personprofil til å hjelpe deg å skape en unik merkevare, som er i overensstemmelse med dine verdier og din personlighet.

Hver profil inkluderer et grunnleggende kapittel som inneholder:

 • Oversikt – din personlige stil                                            
 • Styrker og svakheter
 • Verdi til teamet
 • Kommunikasjon
 • Mulige blinde flekker
 • Motsatte person
 • Forslag til utvikling

I Businessprofilen får du også vite:

 • Hvordan du er som leder
 • Hvordan du er i salgssituasjonen
 • Å leve med hensikt

Pris:
kr      700,- +  mva.- (Basisprofil)
kr   1.960,- + mva. (Businessprofil – inkl. ledelseskapittel, salgskapittel og arbeidsbok)

Veiledning/coaching på profilen kan bestilles om ønskelig. Klikk her.

”Selvtilliten har økt mange prosent, kan bare si at store forandringer har skjedd, både arbeidsmessig og privat. Har faktisk fått en høyere stilling nå. Er det ikke fantastisk? Jeg gir deg mye av æren for dette. Du aner ikke hvor du har hjulpet meg, føler meg som et nytt menneske. I går kveld var jeg på fest sammen med Shell. Tenk, jeg holdt den talen som virkelig slo an, stor applaus. Så du forstår, selvtilliten fikk jeg tilbake hos deg den lørdagen i Ålesund, tusen takk for all hjelp!” Kristin, Molde