PengeCoaching

Money Breakthrough Method

*Føler du deg underbetalt eller sitter i en jobb du ikke trives i?

*  Er du lei av pengebekymringer og å føle at du sitter fast i et “inntektstak” som du bare ikke synes å komme forbi?

* Føler du deg frustrert eller engstelig når du ser på bankkontoen din?

* Klar til å håndtere tema rundt penger, og spørsmål om skyldfølelse, skam, det å være “underbetalt”, gjeld og annet – en gang for alle?

Har du de resultatene du ønsker i livet ditt eller virksomheten din? Hvis ikke, så er det store muligheter for at det finnes hindringer som kan ha med penger å gjøre, og hvis du får fjernet disse, kan det bli mye lettere å øke inntekten din! 

Vil du være fri til å tjene mer penger og bruke mer tid på å gjøre det du trives med? Jeg er en Money Breakthrough Method coach og arbeider med kvinnelige entreprenører, coacher, terapeuter, konsulenter som ønsker å få bedre resultat når det gjelder penger både i sitt privatliv og sin virksomhet. Er du en av dem?

Som selvstendig næringsdrivende med 25 års erfaring, har jeg sett at vi alle har ubevisste blokkeringer som påvirker våre handlinger og gjør at noen fortsetter å slite økonomisk. Disse underbevisste begrensningene vil påvirke dine holdninger i forhold til din inntekt. Din underbevissthet er forprogrammert fra fortiden for å produsere de resultatene du får i dag, og du trenger verktøy og tiltak for å re-programmere din underbevissthet.

Din holdning til penger påvirker dine resultater både profesjonelt og privat

Måten du håndterer penger på, har mye med vår selvverdi å gjøre. Finansiell trygghet er viktig for å skape og bygge selvtilliten din, og å mestre ditt forhold til penger, er ett av de første skrittene. Vi har alle våre historier når det gjelder vår holdning til penger, som vi vokser opp med eller “arver”, og det er med på å skape vår holdning til penger idag. Hvis du ønsker andre resultater i framtiden, må du endre din holdning til penger i dag.

(MERK: Dette handler ikke om å gi økonomisk rådgivning til enkeltindivider, men om hvordan du kan håndtere pengene dine bedre, og der igjen din selvverdi og selvtillit. Trenger du økonomisk rådgivning om din gjeld eller bedrift, så vil jeg oppfordre deg til å kontakte banken din.)

Ta kontakt for en strategisamtale, hvor vi finner ut hvor vi finner ut hvordan vi kan samarbeide for å hjelpe deg å sitte igjen med mer penger i hverdagen.

Tilbakemeldinger fra kunder:
Etter en slik konsultasjon fant jeg motet til å gå til sjefen min og be om lønnspålegg. Jeg ble oppmerksom på hva jeg egentlig ønsker, min egen verdsetting av meg selv, og fant motet til å gjøre det. Resultatet var 250.000,- kr mer i året! GA, Ålesund

Har merket økt salg bare etter 3 samtaler med Anne Berit. Har også fått øynene opp for hva som sluker penger i privatøkonomien, og kan begynne å gjøre noe med det. Syntes med det samme at det var litt penger å investere i det fulle programmet, men summen var tjent inn igjen i løpet av én helg ved bruk av tips fra Anne Berit! Er veldig fornøyd så langt og gleder meg til fortsettelsen!
Brit M., Bergen.