Om Total Kommunikasjon

Om Total Kommunikasjon

Total Kommunikasjon er et konsulentfirma som tilbyr individuell coaching, karrierefremmende kurs og workshops for enkeltpersoner, grupper, ledere og næringsdrivende. Temaene omhandler personlig merkevarebygging, branding, image, kommunikasjon, salg og lederskap. Kundegruppen omfatter enkeltpersoner, organisasjoner og firma, hovedsakelig i Norge, men også i USA og Europa forøvrig.

___________________________________________________________________

Om Anne Berit Olsvik Total Kommunikasjon drives av Business Coach og Personlig Branding konsulent Anne Berit Olsvik, som er en inspirerende og entusiastisk kurs og foredragsholder med 27 års erfaring i bransjen.

Anne Berit Olsvik har flere kurs i atferdspsykologi og personlig utvikling, og er lisensiert til å jobbe med Insights Discovery® Personprofil, et forskningsbasert personlig utviklingsprogram i mellommenneskelige relasjoner, og er representant for Insights Norge, i Ålesund. Hun er videre sertifisert coach i Money Breakthrough Method, et konsept som hjelper deg til å og få en mer bevisst kontroll over ditt forhold til økonomi.

Foruten videreutdannelse fra London Image Institute i USA, et selskap som spesialiserer seg på profesjonell image og kommunikasjon, og instruktør for Beauty For All Seasons i over 20 år, har hun omfattende internasjonal opplæring og erfaring i image. Hun er blant de mest erfarne imagekonsulenter i Norge, har vunnet flere internasjonale priser innen salg i sin bransje.

Siden 2009 har Anne Berit Olsvik tatt videreutdannelse og kompetanseheving i USA i business programmer og markedsføringsstrategier med Business Coach Ali Brown, som driver Ali Brown International, et firma som bl.a. av Ernst & Youngs ble kåret til “Winning Woman Entrepreneur” i USA i 2010.