Profesjonell image

Din profesjonelle image

Føles noe av dette som deg?

  • Du er på vei til å oppnå suksess… men redd for å ta det neste steget og bli SETT
  • Du er allerede i rampelyset… men frustrert over at du ikke har oppnådd mer suksess
  • Du er mer synlig i sosiale media, din blog, workhops, møter… men du er redd din image ikke er i overensstemmelse med ditt budskap
  • Du blir mer og mer etterspurt, og forespørsler om å holde foredrag, workshops og kurs har begynt å komme… men du er bekymret over hvordan du ser ut og hva du skal ha på deg
  • Din profesjonelle image kan gjøre den store forskjellen, og være en påvirkende faktor om du blir tatt seriøst eller ikke
  • Ingen innpakning kan erstatte dine faglige kunnskaper og talenter, men… en profesjonell image kan hjelpe deg å komme innenfor døren

Din image, din personlige stil og merkevare, er avgjørende for hvordan dine potensielle kunder og klienter ser deg og hva du har å tilby. Din personlige stil påvirker faktisk hva slags kunder du tiltrekker deg, og om et prospekt vil velge å jobbe med deg eller ikke. Enten vi innser det eller ikke, blir vi alle vurdert, og det ytre er en viktig del av det. Ved å gi oppmerksomhet til din personlige image som du presenterer for dine prospekter, kunder, media og omgivelsene, sender du ut et budskap om tillit, kvalitet, suksess og at du er en person som er “på vei”.

La meg hjelpe deg å forstå hvordan din image påvirker livet ditt og jobben din hver dag… og hvordan du kan oppdage din individuelle stil og bruke den til å forsterke livet ditt og din business!

Jeg kan lære deg hvordan du kan føle at din image er i overensstemmelse med budskapet ditt, og det vil forsterke din evne til å få kontakt i møte med nye kunder. Finn din stil som skaper din individuelle image, som reflekterer din personlighet, dine mål og din livsstil. Ditt personlige “brand” er det som gjør at du blir lagt merke til og husket, og påvirker måten andre forholder seg til deg på. Det handler om å få frem det beste ved deg selv.

La din personlige stil være positiv for deg
Oppdag dine styrker og svakheter når det gjelder din stil. Hvis du ønsker å bygge en suksessfullt personlig brand, så er det viktig at du kler deg for suksess og viser deg fram fra din beste side. Vår konsultasjon vil hjelpe deg å gi et virkningsfullt inntrykk i intervju, ute hos kunder og i din personlige liv. Vi foretar fargeveiledning, garderobeplanlegging, stilveiledning eller shoppinghjelp, basert på dine behov.

Ta kontakt for en strategisamtale. Klikk her.

Kven har ikkje stått foran klesskapet fullt med klede, men fortsatt INGEN TING å ha på seg?  Eg gjorde noko med saken; eg tok kontakt med Anne Berit Olsvik og vi ble enige om at eg skulle ta med klærne mine til henne. Vi gikk gjennom klærne, og Anne Berit viste meg sammensetninger som eg ikkje hadde tenkt på, og samtidig fortalte ho meg kva eg burde legge vekt på ang. min kroppsfasong, og stilen eg ønskte. Ho var veldig ærlig ang. kva som eg kledde, og kva som burde gies bort til veninner med annen kroppsfasong. Ho fortalte meg kva eg manglet for å tøffe opp klesstilen min, både når det gjaldt belter, smykker, skjerf og farger. Det var eit veldig lærerikt ”kurs” slik at eg nå er mye mer bevisst på kva eg kler, og ikkje minst korleis eit basisplagg kan pyntes opp og ned. Anne Berit har  ein enorm energi og utstråling som gjør at du får motivasjon og selvtilit til videre ”utvikling”. Dette er noe som eg sterkt vil anbefale til alle!!

Therese Skjong, salgsrepresentant, Valderøy

Dagens marked krever at alle å være på “toppen av gamet”. De fleste mennesker former et inntrykk av deg innen 7 til 20 sekunder etter å ha møtt deg. Uten et godt førsteinntrykk, må man jobbe mye hardere for å vinne tillit og respekt fra potensielle kunder. Ferdighetene Anne Berit Olsvik lærte meg har tillatt meg å fokusere raskere på behovene til min klient uten bekymringer for utseendet mitt. Anne Berit viste meg hvordan du skal velge dresser, slips, skjorter og tilbehør som passer best til min kropp og hudfarge. Hun introduserte meg til en verden av farger og hvordan farger valg kan påvirke ditt utseende og hvordan du blir oppfattet av andre. Før jeg jobbet med Anne Berit, trodde jeg at alle mine skjorter måtte være enten blå eller hvite, og dresser måtte være marineblå. Hun er veldig profesjonell, forsto mine behov og jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen. Hun har en upåklagelige smak for klær. Når jeg trenger en touch av klasse, er Anne Berit mitt valg. Jeg anbefaler Anne Berit som en verdifull imageressurs for enhver person eller organisasjon.

Ken Ellis, The Escape Corporate America Coach