Skap din personlige suksess! Hvordan din UNIKE personlighetstype virker inn på hvordan du lykkes!

Banner - Større

Vet du at du har en viktig jobb å gjøre i verden, og er klar til å komme deg videre? Du ønsker å betjene flere kunder og tjene mer penger i virksomheten din, men du trenger hjelp til å synliggjøre budskapet ditt og tjenestene du har å tilby? Skulle du ønske at du hadde observant veiledning fra en coach eller mentor som har “vært der du er”, og som kan hjelpe deg å spare tid, penger og anstrengelser når du utvikler virksomheten din? Kanskje opplever du at du ikke har oppnådd den suksessen du vet du kan oppnå, og ser ikke helt hva det er som hindrer deg å komme dit du vil? Da er webinaret jeg skal holde den 7. mai noe for deg!

Men hva er egentlig suksess? Enhver har sin egen definisjon av å lykkes. Suksess betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Det sies at når “ditt eget velvære faller sammen med de ytre tegnene på at et resultat er nådd, faller, da har du oppnådd suksess”. For noen er suksess muligheten til å bestemme over seg selv. For andre er det en form for økonomisk frihet.

Den største hindringen i veien for din suksess, er deg selv. Kanskje ikke like kjekt å høre, fordi det er mye enklere å se utenfor oss selv etter svarene.

Det er også viktig å finne din indre sannhet, ha nok tro på deg selv, slik at du finner din vei og får mot nok til å bruke ditt eget potensiale. Slik at din personlige reise mot din individuelle suksess skal gå lettere. Uansett – for å komme dit, er selvtillit viktig/alfa omega. For å oppnå det du vil, må du kjenne deg selv og respektere din egen sannhet. Hva får deg til å ståle?

Den 7. mai holder jeg et webinar om hvordan din UNIKE personlighet virker inn på hvordan du lykkes i din virksomhet!

Gründerkvinner
7. mai – Webinar:
Oppdag din gründertype: Finn hemmeligheten til flere kunder, mer fortjeneste og større suksess

Enhver næringsdrivende er UNIK! Definer din “gründertype” så du kan gjenkjenne og utnytte dine sterke sider og overvinne utfordringer, forbedre livet ditt og lønnsomheten i virksomheten din!

· Hvordan bli kjent med din gründertype, slik at du kan gjenkjenne dine styrker og hva som skal til for å lykkes
· Identifiser din personlighetstype for best mulig kommunikasjon
· Hvordan din selvtillit påvirker din suksess
· Hvordan det å vite din gründertype kan hjelpe deg å bygge en vellykket virksomhet som fungerer for deg

Er du klar til å få mer synlighet og vekst i virksomheten din? Hvis du er klar til å bruke ressursene dine og å gjøre positive endringer, så sett av tid for telefonseminaret jeg holder den 7. mai kl. 19.00.

Meld deg på HER!

Står du ved et veiskille?

Discovery SessionOpplever du at du er ved et veiskille i karrieren eller virksomheten din? Hvis du føler deg fastlåst i en situasjon, vurderer å starte for deg selv, usikker på veien videre i karrieren – så kan forhåpentligvis en “Discovery-session” gi deg innsiktene, ressursene eller løsningen du ønsker. Jeg har 2 ledige plasser denne måneden. (Klikk på bildet.)

Pyntebord

Anne Berit - SmallTotal Kommunikasjon eies og drives av foredragsholder og Business Coach Anne Berit Olsvik, som er en inspirerende og entusiastisk kurs og foredragsholder med 28 års erfaring i bransjen.

Anne Berit Olsvik har flere kurs i atferdspsykologi og personlig utvikling, og er lisensiert til å jobbe med Insights Discovery® Personprofil, et forskningsbasert personlig utviklingsprogram i mellommenneskelige relasjoner, og er representant for Insights Norge i Ålesund. Hun er videre sertifisert coach i Money Breakthrough Method, et konsept som hjelper deg til å og få en mer bevisst kontroll over ditt forhold til økonomi.

Foruten videreutdannelse fra London Image Institute i USA, et selskap som spesialiserer seg på profesjonell image og kommunikasjon, og instruktør for Beauty For All Seasons i over 20 år, har hun omfattende internasjonal opplæring og erfaring i image. Hun er blant de mest erfarne imagekonsulenter i Norge, har vunnet flere internasjonale priser innen salg i sin bransje.
Siden 2009 har Anne Berit Olsvik tatt videreutdannelse og kompetanseheving i USA i business programmer og markedsføringsstrategier med Business Coach Ali Brown, som driver Ali Brown International, et firma som bl.a. av Ernst & Youngs ble kåret til “Winning Woman Entrepreneur” i USA i 2010.

 

 

This entry was posted in Suksess. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>