Strategikonsultasjon – Spesialpris frem til 22. november!

Ønsker du mer suksess i jobben eller virksomheten din?

Har du de resultatene du ønsker i livet ditt? Eller føler du at du sitter fast i et gammelt mønster, men vet ikke helt hvordan du skal komme ut av det? Mangler du motivasjon i jobben din? Er du klar til å synliggjøre kompetansen din for verden, og bidra til å forbedre hverdagen til kundene dine, samtidig som du tjener penger på det? Ønsker du å gjøre 2014 til ditt beste år hittil?

Det har åpnet seg litt plass i kalenderen min, og jeg har nå anledning å ta inn noen få nye klienter innen personlig og individuell coaching. Er DU en av dem?

        Computer Stress·       Har du utfordringer med å ta deg nok betalt for tjenestene du tilbyr?

·      
Prøver du å gjøre allting perfekt, slik at det faktisk aldri blir ferdig..?

        ·       Er du lei av å jobbe veldig hardt, uten å sitte igjen med nok penger  til
       å betale regningene dine?

        ·       Har du stemmer i hodet ditt som sier at “du ikke kan nok”?

        ·       Gruer du deg til spørsmålet fra kundene: “Hva koster dette?”

(Les gjerne artikkelen: Hvordan tjene det du er verdt?)

Lar du være å benytte mulighetene dine til å tjene mer penger? (“Leaving money on the table”…) Hva kan du gjøre for å synliggjøre kompetansen din i markedet, slik at kundene velger deg? Hvordan ta deg betalt det du føler du er verdt? Er dette noe av utfordringene dine, så har du muligheten til å finne ut hva som holder deg tilbake og hva du eventuelt kan gjøre med det. Jeg kan hjelpe deg å overvinne disse hindringene, og inspirere deg til å gjøre det du virkelig ønsker å gjøre!

Uten nye tankemønstre, vil du heller ikke se nye resultater. Hvis du opplever at du har et potensiale du ikke bruker og er klar til å gjøre noe med det, så er en strategikonsultasjon noe for deg! Den er for deg som ønsker en endring i situasjonen din, enten å tjene mer penger på det du gjør, bli mer synlig i markedet, forbedre markedsføringen din, styrke kommunikasjonen og salgsferdighetene dine, få flere kunder eller mer fritid.

Etter vår tid sammen, vil du få klarhet i hva du kan fokusere på for å få endrede resultater og ny inspirasjon til veien videre. Du vil få bevisstgjøring på hva som stopper deg, og hva du kan gjøre for å endre det.

Kjenner du deg igjen i noen av de ovennevnte kategoriene, og er klar for å gjøre endringer i livet ditt? Da vil du ha mye igjen for å benytte deg av en “Strategikonsultasjon”!

SPESIALPRIS kr 600,- frem til 22. november 2013 (vanl. pris kr 1.800,-) Etter det går prisen opp igjen. Begrenset antall konsultasjoner. Ta kontakt HER!

Det er ingen hindring hvor du bor, da denne samtalen foregår på telefonen. Jeg jobber med klienter over hele verden, og det fungerer virkelig bra! Hver konsultasjon er en-til-en, og vil bidra at du identifiserer hva som holder deg tilbake, og hjelpe deg å se hvilke konkrete tiltak du kan gjøre for å komme deg dit du ønsker å være!

Jeg bestiller en strategikonsultasjon!

Ser frem til å høre fra deg!

Signaturlogo - Anne Berit

                           ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Her er hva noen av mine klienter skriver:

Kari Stokka - Email“Hei Anne Berit.
Jeg vil bare takke deg for hjelpen med Insights Discovery profilen og tilbakemeldingen på den. Jeg var arbeidssøkende etter å ha mistet jobben som terapeut pga. at arbeidsplassen ble nedlagt. Jeg hadde vært på flere jobbintervjuer, men der stoppet det. Jeg fikk tips av deg til å ta Insights Discovery profilen og det har jeg ikke angret på. Der fikk jeg se både mine sterke og mindre sterke sider ved meg og hva jeg burde arbeide med for å bli bedre.

Takket være deg og din veiledning/coaching ble jeg mer bevisst på min fremtreden når jeg skulle presentere meg på blant annet jobbintervju. Jeg ble innkalt til jobbintervju etter at jeg fikk hjelp fra deg og der brukte jeg profilen og de tipsene du ga meg og dette ga resultater. Jeg fikk jobben :)
Kari Stokka, Sandnessjøen

Gjennom coachingen fekk eg den siste puslespillbiten på plass i eit stort puslespill, og at eg nå forstår kvifor kommunikasjonen blei så dårleg, med enkelte, på dei forrige jobbane mine. Via programmet fekk eg læra om korleis dei ulike mennesketypane er når dei snur vrangsida til, og korleis det er lurt å kommunisera med min motsatte type. Alt dette gav eg som begrunnelse, og sa at eg etter dette kurset ser kva som gjekk feil, og at eg har fått verktøy tl å unngå dette i framtida. Eg ser nå heile bilete på den jobben der det blei mest problematisk, og eg veit korleis eg skal unngå det i neste jobb.” Næringsdrivende Østlandet

“Jeg har lenge hatt en vag idé om at jeg ønsket å tilby noe som lå i skjæringspunktet mellom coaching og økonomi. At jeg ville hjelpe mennesker å rydde opp i sitt forhold til penger, både på et følelsesmessig, men også på et praktisk og konkret nivå. Jeg rotet rundt… For å finne konseptet, ordene for å beskrive hva jeg kunne tilby, lage min egen hjemmeside (som var veldig vanskelig når jeg ikke helt visste helt hva jeg skulle tilby), og generelt bare vite hvordan jeg skulle bevege meg fremover med min business.
Gjennom å jobbe med Anne Berit fikk jeg mer og mer struktur på det jeg ville gjøre. Jeg fant ut HVA jeg ville tilby, og til HVEM. Det at Anne Berit pushet meg i forhold til hvem som var min målgruppe gjorde en enorm forskjell! Jeg strittet lenge i mot, for jeg ville jo ikke ekskuldere noen fra min kundegruppe! Men når jeg endelig begynte å definere hvilken spesifikk målgruppe jeg ønsket å jobbe med, så klarte jeg endelig å henvende meg mot de jeg ønsket å treffe. Jeg fikk utarbeidet konseptet jeg ønsket å tilby, jeg fikk hjemmesiden på plass(!) og jeg klarte etterhvert å kommunisere til folk hva det var jeg egentlig kunne tilby. Det har utgjort en enorm forskjell for meg! Og jeg anbefaler Anne Berit på det varmeste!”
Monica, ØkonomiCoachen

 

This entry was posted in Suksess. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>